KLM: Toronto - Amsterdam, 19 april 2011

22 april 2011

De terugvlucht ging vanaf Toronto. Een nachtvlucht. Erg vergelijkbaar in sfeer en verzorging met de heenvlucht, maar nu een A330-200 (vlucht KL691, stoelen 1G en 1J). KLM heeft een eigen CrownLounge op Pearson airport, tegenover de gate. Prima en netjes. Businessclass had een eigen lane om te boarden, dus ook dat verliep vlot. Gelukkig werd na vertrek het eten vlot uitgedeeld zodat er nog een paar uurtjes overbleven om te slapen voor het ontbijt werd geserveerd.

Op deze vlucht niet meer zo’n lange bestellijst als voorheen. Maar gewoon een keuze uit hartig of zoet. Dat was prima. Om binnen 7 uur 2 zware maaltijden te verwerken is mij toch teveel.

Het entertainment systeen moest 2 keer gere-boot worden, maar werkte uiteindelijk. Ik heb er geen gebruik van gemaakt, kon gelukkig wat slapen. Maar nogmaals: kom maar op met die nieuwe stoelen KLM, want langer dan een uur of 4 lukt mij nooit bij jullie aan boord.

Maar een prima vlucht: we landden een half uur voor schematijd, waren wederom als eersten van boord en de bagage lag al op de band bij de aankomst in de hal.

Geen problemen, alleen vriendelijke gezichten en uitstekend comfort. Wij zijn zeer tevreden over deze ervaring: z’n geld waard. Ook voor de terugvlucht een 9.

Kies de goede nieuwe stoelen en verdien die 10 KLM!

R. Picavet

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020