Lufthansa: Brussel - Frankfurt, 5 juli 2010

5 juli 2010
Op 5 juli maakten we met Lufthansa een vlucht naar Frankfurt (LH 4573) vanwaar we zouden vliegen naar Delhi, India. Onze vlucht vertrok om 11.10 en reeds om negen uur waren we al aanwezig. Door m'n vader z'n Miles konden we vliegen in Bussiness class, wat ik een erg leuke ervaring vond.


Na eerst de bagage te hebben gedropt gingen we naar de lounge, een rustige mooie lounge waar een klein ontbijtje was opgezet voor ons. Na daar een uurtje gezeten te hebben ging ik op zoek naar de andere lounge die we ook in mochten, deze was veel groter en veel uitgebreider, dus daar heb ik vertoefd tot ongeveer kwart voor elf, dan konden we boarden in onze Airbus A320.

De inrichting van de LH businness Class is geweldig, het is stijlvol en toch niet overdreven. Eenmaal aan boord werden we geleid door enkele stewards die ons altijd met een lach aankeken. Na de safety instructions vlogen we richting Frankfurt Main.

<img src=" http://www.luchtvaartnieuws.nl/pictures/maps/bru-fra.jpg " alt="Foto: Great Circle Mapper "/>

Na een kwartiertje ging de seatbelt sign uit en konden we vrij rondlopen. Er was geen IFE maar dat was ook niet echt nodig aangezien het een korte vlucht was. Een tijd later kregen we een mini ontbijtje wat erg lekker was; nadat ik even de keuken in liep en in het Duits vroeg of ik een fruitsapje mocht werd ik (door mijn relatief jonge leeftijd om in business class te vliegen) behandeld alsof ik een koning was; ik kreeg om de tien(!) minuten fruitsap zonder ik erom vroeg.

Na een korte vliegtijd landen we met enkele minuten vertraging in Frankfurt waar we konden doorreizen naar Delhi. Ik geef deze vlucht een 9,5, enkel de vertraging was een minpuntje.

M. Arnouts

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021