Martinair: Amsterdam - Orlando, 18 december 2004

18 december 2004
Zaterdag 18 december vertrokken wij met de MP 631 van Martinair van Amsterdam naar Orlando. De vertrektijd was 45 minuten later en dat had te maken met transitreizigers, passagiers die van een andere vlucht kwamen en ook mee moesten.

Toen we net in de lucht zaten werd ons door de gezagvoerder verteld waarom we te laat vertrokken waren en ook werden een aantal vluchtgegevens verteld. Hier werd toen ook gelijk verteld dat de vlucht niet 9 uur en 45 minuten zou gaan duren maar dat we er een uur langer over zouden doen, wat te maken had met een tegenwind van 200 kilometer per uur.

Het eten aan boord was goed (wat je in een vliegtuig mag verwachten). We hadden een zeer rustige vlucht met slechts en heel klein beetje turbulentie wat eigenlijk te verwaarlozen is.
De hele vlucht was zeer voorspoedig verlopen. De service aan boord was goed, genoeg eten en drinken en ook de krant ontbrak niet. Het vliegtuigtype was een Boeing 767.

Maar toch nog een opmerking en dat betreft het videokanaal aan boord van het vliegtuig als we daar een cijfer voor moeten geven komen we niet verder dan een 6,5. De reden hiervoor is de kwaliteit van het kanaal, vaak een slecht onduidelijk beeld.

Het cijfer voor de totale vlucht: 8

R. v. Bergen

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020