Martinair: Amsterdam - Parga, 12 mei 2007

12 mei 2007
Eindelijk was het dan zover, even een weekje(12 tot en met 19 mei) naar de zon in het mooie Griekenland. Ditmaal kozen we voor Parga in de nabije omgeving van het eiland Corfu. Vertrek vanaf Schiphol en boarden rond 04.50 uur per Martinair, MP269. Eenmaal in het vliegtuig was ik stomverbaasd over de zeer krappe zitplaatsen in het vliegtuig (Airbus A 320). Hadden toch maar geüpgraded!

Vlucht naar Parga (Preveza, met tussenlanding te Corfu) verliep goed, alleen veel turbulentie boven Nederland. De vraag of men wat merchandise had van de luchtvaartmaatschappij beantwoorde men met "we hebben niets". Fijn dat we na de landing ook even in de cockpit mochten kijken.

Na een geslaagde vakantie op zaterdag 19 mei weer terug naar Schiphol gevlogen, weer met Martinair, vlucht MP270. Zeer goede vlucht, en werden door een boekingsfout geüpgraded op Preveza.

Personeel zeer vriendelijk en weer geprobeerd wat merchandise voor onze zoon te pakken te krijgen. Er werd speciaal voor hem een pakket samengesteld tijdens de vlucht. Goede vlucht en zeer vriendelijk personeel.

Voor de heenvlucht een cijfer 3. Vlucht terug een dikke 10!

A. van Zandvoort

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021 - Cookieinstellingen