Ryanair: Eindhoven - Reus, 26 augustus 2011

5 oktober 2011

Op 26 augustus vlogen wij vanaf Eindhoven met Ryanair naar Barcelona Reus. Voordat je door de securitycheck gaat, vraagt een airportmedewerker om je boardingpass en moet je je koffertje wegen met tien kilo als maximum. Ondanks dat Ryanair je geen vaste plekken in het vliegtuig aanbiedt, stonden er dit keer geen vroege lange rijen voor de boadinggate van passagiers die verzekerd willen zijn van een goede plaats.

De priority boarding rij was maar een mannetje of tien en ze kregen netjes voorrang bij het boarden. Het vliegtuig was prima op tijd, zat niet helemaal vol (ik gok tachtig procent). Prima vlucht en aan boord werd weer het standaardprogramma afgedraaid van kraskaarten etc.

Aankomst op tijd met een Ryanair jingle om dat nog eens te bevestigen. De terugreis ging ook voortvarend. Ook hier bij de gate geen panisch vroege rijen en kreeg priority boarden weer netjes voorrang en werd alles zeer strak geleid door de grondsteward die voor rust zorgde. Het vliegtuig zat helemaal vol, maar dat zorgde verder voor weinig problemen bij het boarden. Ook nu weer een prima vlucht net binnen de twee uur.

Ik geef beide vluchten een 8. We betaalden zeventig euro voor een retour.

Inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021