Transavia: Faro - Eindhoven, 28 december 2012

2 januari 2013

Op vrijdag 28 december 2012 vloog ik van Faro naar Eindhoven met Transavia.
Voor het instappen werden rij 7 tot en met 19 afgeroepen. Dit werkte prima omdat je bij het instappen dan zo weinig mogelijk wordt gehinderd door mensen die in het gangpad staan. De ontvangst door de crew was uiterst vriendelijk.

De bekleding in deze Boeing 737-700 was nieuw en de beenruimte was daardoor zeer acceptabel. De cockpitbemanning gaf al voor vertrek informatie over de weersomstandigheden tijdens de vlucht en op de eindbestemming.

Na de start gingen al snel de lampjes riemen vast uit en begon de cabincrew op heel rustige en vriendelijke wijze aan het eten en drinkenrondje. Elke passagier werd vriendelijk maar vooral op rustige wijze te woord gestaan. De drankjes en de sandwich waren prima en de prijs-kwaliteit verhouding was uitstekend.

Het vuil werd niet lang na het voornoemde rondje opgehaald en nogmaals alles op rustige en vriendelijk manier. De vlucht was uitermate rustig en ook kwam er vlak voor de landing nog info uit de cockpit. De landing werd op uitstekend wijze uitgevoerd.

Mijn complimenten voor iedereen op deze uiterst plezierige vlucht met dank aan de zeer attente en vriendelijke bemanning.

Na zeer veel ervaringen met andere prijsvechters springt Transavia er echt op positieve wijze uit.

Mijn rapportcijfer is een 9

A. van de Giessen

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020