Transavia: Rotterdam - Faro, 5 maart 2011

14 april 2011

Op zaterdag 5 maart vloog ik samen met mijn familie vanaf Rotterdam naar Faro. Onze vlucht had een kleine vertraging omdat de kist te laat binnen kwam uit Friedrichshafen. De vlucht (HV6093) werd uitgevoerd met een Boeing 737-700 (PH-XRY).

Het instappen verliep vrij snel en we waren al snel boven de wolken. Tijdens de vlucht was het mogelijk om eten en drinken te kopen. Het was ook mogelijk om earphones te kopen zodat je programma’s aan boord kunt beluisteren. De twee vrouwelijke cabin attendens waren niet echt vriendelijk tijdens de vlucht; de steward was dat wel.

De landing in Faro was vrij hard maar het was ook erg slecht weer en in de verte zagen we omweer. Het vliegtuig stond vrij snel op zijn parkeerplaats er stonden alleen twee vliegtuigen van Ryanair en een van EasyJet. Eenmaal in de terminal hadden we vrij snel onze koffers en konden we onze auto halen.

Ik geef deze vlucht een 7.

M. Niemeijer

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020