Transavia: Sharm El Sheikh - Amsterdam, 26 mei 2013

7 september 2013

Na een heerlijke week in de zon van Sharm El Sheikh was het weer tijd voor de terugvlucht. Ook voor de terugvlucht hadden we plaatsen gereserveerd. Het inchecken ging niet zo snel. We waren al niet zo vroeg op de luchthaven. Hierdoor bleef er weinig tijd over om wat te eten en te winkelen, maar toch is dit nog gelukt. Het instappen begon op tijd. Dit kwam ook doordat het toestel eerder was geland.

Toen wij bij het toestel aankwamen zagen we dat het de PH-GGX was. Dit is een leasetoestel van Gol. Dit is erg jammer doordat er in dit toestel één rij extra is, is de beenruimte een stuk minder. Ook is er geen tv installatie dus geen film en geen radio. Dat Transavia deze toestellen voor de langere vluchten gebruikt, vind ik eigenlijk niet kunnen. Na een vlucht van ruim 5 uur waren we eindelijk in AMS. Normaal vind ik vliegen echt niet erg, integendeel zelfs, maar nu was ik blij dat we er waren. We landden gelukkig op de kaagbaan en waren snel bij de gate.

De douane door en snel naar de bagageband. Nu bleek dat het grondpersoneel van Transavia had besloten om de bagage van drie vluchten op één band te laten komen. Dit werkte natuurlijk niet. Wij waren de laatste van de drie, dus konden lang wachten. En dit kon blijkbaar echt niet veranderd worden. De terugvlucht krijgt van mij een 4. Dit door het slechte toestel en het lange wachten op de bagage. De crew was wel erg vriendelijk.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels.

Copyright Reismedia BV 2019