Transavia.com: Amsterdam - Las Palmas, 9 augustus 2006

9 augustus 2006
Op woensdag 9 augustus vertrok ik met een aantal vrienden naar Las Palmas voor een welverdiende vakantie aldaar. Rond 12 uur in de middag waren we op Schiphol aanwezig waar we moesten inchecken voor onze vlucht van transavia.com: HV511 naar Las Palmas, met een korte tussenstop op Fuerteventura.

Na het inchecken wat gegeten en daarna op naar gate C16 vanwaar we vertokken. Daar stond onze Boeing 737-800 PH-HZG klaar. Precies op schematijd verlieten we runway 24 en na een kleine bocht naar links op naar het zonnige zuiden. Na een vlucht van 3:55uur landen we op Fuerteventura (prima landing wel veel wind) na 40 minuten stegen we op voor een vluchtje van 25 minuten naar Las Palmas (daar een nette landing.

Na 8 dagen was het tijd voor de terug reis. Op de luchthaven maar een uurtje hoeven wachten voor dat we met vlucht HV512 Boeing 737-800 PH-HZN weer richting Amsterdam vertrokken, al snel kwam het bericht dat we de hele weg wind mee zouden hebben en dat de vlucht slechts 3:30uur zal bedragen, dat is mooi meegenomen.
Een soepele en vlotte vlucht en mooi voor schematijd weer in Amsterdan terug!

Ik heb goede ervaringen met transavia.com dus de volgende keer zo weer! Zitplaatsen ( rij 29 en 26) waren prima en ik heb niet al te veel last van de beenruimte omdat ik maar 1m80 ben, leuke films zowel heen als terug en ook de bediening was prima. Kortom, een geweldige vakantie en prima vliegen met transavia.com!

Cijfer: 9

M. van Rouwendaal

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020