V Bird: Niederrhein - Kopenhagen, 14 december 2003

14 december 2003
Op 14 december 2003 zijn we met V BIRD 5D 1044 van Airport Niederrhein richting Airport Kastrup in Kopenhagen vertrokken. We waren met onze groep van 11 personen als eerste aan de beurt bij het inchecken. Omdat het de tweede dag van een nieuwe bestemming was, gingen er ongeveer 30 passagiers mee op de heenreis. Het inchecken ging zeer snel en professioneel, met als gevolg dat we binnen 15 minuten zowel het inchecken als de douanezaken achter de rug hadden.

De stoelen aan boord van de A320 zijn heerlijk. Mooie, ruime lederen stoelen met enorm veel beenruimte. De service aan boord is perfect. Ondanks het low cost verhaal wordt veel aandacht aan de passagiers besteed. Om 14.30 uur gingen we, zonder vertraging, airborn om een uurtje later op Kastrup Kopenhagen te landen.

De terugreis, 5D 1098, was al even goed. Met wederom ongeveer 30 passagiers was de sfeer aan boord zeer goed en relaxt. Het cabine personeel maakte hiervan gebruik om eens lekker ontspannen te gaan zitten genieten van de vlucht nadat de passagiers weer keurig waren bediend van een hapje en een drankje.

Om 22.30 uur landen we weer op Airport Niederrhein en gingen we tevreden naar huis.

Ik kan iedereen aanraden om met V BIRD te vliegen indien men dicht bij Airport Niederrhein woont en voor een zacht prijsje wil vliegen met een goede maatschappij.

Het cijfer voor deze vlucht: 9.

Door: R Wilthof

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020