Vueling: Barcelona - München, 30 september 2013

1 oktober 2013

Na een weekje thuis te zijn geweest, stond vandaag Barcelona-Munchen op het programma. Ik heb deze vlucht gekozen omdat ik door moest naar Oostenrijk, maar de prijzen en vluchttijden van Austrian vanuit Barcelona zijn zo erbarmelijk dat ik er niets van kon maken. Vandaar gekozen om naar München te vliegen en een auto te huren.

We vlogen met een Airbus A320-300, vluchtnummer VY1812 en ik had stoek 3D geboekt tegen een schappelijke meerprijs van 7 euro per traject. De vlucht vertrok strak op tijd en na een tijdje gevlogen te hebben, werd ons medegeeld door de captain dat we in een nogal turbulente zone zaten en dat de catering (tegen meerprijs) binnenkort kon beginnen. Heb een koffie en een broodje besteld voor de prijs van 9 euro en eenmaal klaar waren we al begonnen met dalen. Het was een lange daling van maar liefst 45 minuten en eenmaal aan de gate was ik er als eerste uit.

Op naar de Europcar balie, mijn auto ophalen en door naar Oostenrijk. Een prima vlucht tegen een schappelijke prijs met goede tijden, zowel heen als terug. De crew had er misschien een schepje bovenop kunnen doen, maar ja, dat gevoel kennen we alemaal om 07:05 uur 's ochtends.

Ik geef deze vlucht een ruime 8.

F. Kroon

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020