Air Canada: London Heathrow - Montreal, 14 november 2004

14 november 2004
Op zondag 14 november vloog ik met Air Canada van London Heathrow naar Montreal. Vlucht AC 865 vertrok van gate 22 in terminal 3. Gelooft u mij, Luton Airport is dichterbij de incheckbalies van Heathrow dan deze gate op Heathrow zelf. Air Canada vliegt deze route met een Airbus A330-300. Een erg prettig toestel met als enige nadeel het personeel van Air Canada. De dames en heren hadden niet echt veel zin in deze vlucht en besloten dan ook niet het kleinste glimlachje te laten zien.

De vlucht was op tijd binnengekomen uit Montreal en ging er ook op tijd weer uit. Het boarden ging erg vlot doordat Air Canada het boarden heeft opgesplitst in groepen. Mijn stoel was 41A en dit is redelijk ver achterin het vliegtuig, gevolg: maaltijd keuze niet beschikbaar. Niet echt een probleem aangezien het alternatief ook erg smakelijk was.

Inflight Entertainment was goed, helaas geen privé-schermen maar goed zicht op een redelijk groot scherm. Er werd 1 film gedraaid en een aantal nieuwsprogramma's en comedyprogramma's. Het personeel was na het serveren van de maaltijd niet meer te zien en we bleven dus een uur met ons dienblad zitten. Een aantal mensen brachten het zelf terug, maar tot het moment dat McDonalds vluchten gaat uitvoeren weiger ik dit te doen.

De vlucht duurde ongeveer 6 uur en vlak voor de landing kregen we nog een broodje met koffie geserveerd. Het landen was keurig en de douane ging erg snel ondanks de verbouwingen aan de aankomsthal.

Air Canada viel mij over het algemeen wat tegen, ik heb meer met ze gevlogen en dit was werkelijk niet de service en standaard die ik van ze gewend ben, jammer.

Cijfer: 5.5.

P. de Baay

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020