Continental Airlines: San Francisco - Amsterdam, 4 maart 2011

22 april 2011

Op 4 maart vlogen we met Continental Airlines Bussines/First Class van San Francisco naar Schiphol via Houston. Om 6 uur 's morgens vertrokken we stipt op tijd uit SF. We vlogen met een splinternieuwe Boeing 737-800 met live tv op het personal screen. Zoals overal in de VS is de service aan boord van nationale vluchten minimaal en zeker niet vriendelijk te noemen.

Na ruim 3 uur geland in Houston waar we drie uur moesten wachten op de vlucht naar Schiphol. Een deel van deze tijd brachten we door in de Presidents Club Lounge van Continental waarvan er vier zijn op dit vliegveld. Ook hier minimale service in vergelijking met de lounges op Schiphol.

We vertrokken weer stipt op tijd naar Amsterdam in een Boeing 767-400. Niet de nieuwste seats maar prima service ditmaal. Vriendelijk en behulpzaam op de ruim 10 uur durende vlucht.

Al met al een prettige reis, die als bij de binnenlandse vlucht van San Francisco naar Houston wat meer service was geboden een 9 waard was geweest, nu was het een 8.

H.

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen