Delta Airlines: Düsseldorf - Atlanta, 31 oktober 2007

31 oktober 2007
Een vlucht van 10 uur en 10 minuten met Delta Airlines van Düsseldorf naar Atlanta. Inchecken in Düsseldorf gaat altijd zeer soepel en efficiënt. Vlucht DL25 vertrok van de C terminal. Delta deelt hier een business lounge met Emirates, waar het voor de vlucht goed toeven is. Boarden begon netjes op tijd en verliep op z'n Duits: vriendelijk, efficiënt en ruim op tijd.

Cabine van de Boeing 767-300/ER is er een van het ouderwetse 'jaren 80' soort. Business class in 2-2-2 opstelling, economy in één lange cabine zonder pantry’s of tussenschotten in een 2-3-2 opstelling. Eenvoudige leren stoelen met een standaard economy stoelafstand. Niet meer, maar ook niet minder dan bij andere Amerikaanse carriers.

Inflight entertainment is op centrale schermen en biedt een vast programma van 2 films en diverse TV programma's gedurende de 10 uur durende vlucht. Daarnaast nog een stuk of 6 radio programma's.

Foodservice is ook zeer standaard. Niet beter en ook niet slechter dan de concurrentie. Een warme maaltijd (kip of pasta) na de start, een ijsje en diverse drankjes tussendoor en een pizza voor de landing. Een alcoholisch drankje gratis, daarna 5 dollar per drankje. Overig drinken wel gratis.

Vlucht kwam op tijd in Atlanta aan. Kortom: een redelijk standaard, maar enigszins ouderwets product.

Cijfer: 6

R. Timmermans

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020