Hawaiian Airlines: Honolulu - Seattle, 31 juli 2008

31 juli 2008
Na een prachtige rondreis in Hawaii vlogen we terug naar Seattle om daarna naar huis te vliegen. Omdat we van het eiland Kaui'i kwamen gingen met de Wiki Wiki shuttle naar de internationale terminal. We hoefden niet meer door de security check, dus daar waren we blij om.

Er was nog tijd dus gingen we naar de lounge. Daarna mochten we na preboarding als eerste aan boord van de Boeing 767-300ER van Hawaiian Airlines (vlucht HA28). We zaten achteraan in het vliegtuig langs de rechterkant. De vluchtduur was vijf uur.

In tegenstelling tot de heenvlucht naar Honolulu kregen we een kleine lunch aan boord van het vliegtuig. Het personal entertainment systeem was vergelijkbaar met dat van Martinair, alleen waren er op de tv's in het midden van het gangpad ook films te zien. Voor een digEplayer moest een redelijke prijs van 15 dollar worden betaald.

Een nadeel van de vlucht was dat het heel koud was in de cabine waar ik ook last van had. Het begon al donker te worden in Seattle toen de piloot het vliegtuig aan de grond zette op baan 36R Seattle/Tacoma Intl Airport.

Toen moesten we naar Claim 1 voor de koffers. Het was heel lang wachten op de koffers omdat de band was stilgevallen. Uiteindelijk hadden we pas na anderhalf uur onze koffers

Deze vlucht geef ik een 7.

S. Esselens

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020