Vluchtverslag

Door te klikken op de werelddelen tref je de vluchtverslagen per vestigingsplaats van de maatschappij.

Klik hier om een nieuwe vluchtverslag in te sturen.

Noem bij het vluchtverslag je naam, de naam van de luchtvaartmaatschappij, het type vliegtuig, je bestemming en vertrekplaats, het vluchtnummer, de vervoersklasse, eventuele vertragingen, de kwaliteit van je zitplaats, het eten aan boord, het personeel aan boord, de inflight entertainment - en alles wat je wilt delen met bezoekers van de site. De schrijfkwaliteit dient van voldoende niveau te zijn. Verslagen in telegramstijl worden niet geplaatst.

Meld onder je verslag ook het cijfer waarmee je de vlucht beoordeelt. Doe dit op een schaal van 1 tot 10. De vlucht mag niet langer dan 12 maanden geleden hebben plaatsgevonden.

Belangrijke informatie: Vluchtverslagen worden voor plaatsing eerst door de redactie beoordeeld. De plaatsing van een vluchtverslag kan niet worden gegarandeerd. Ook kunnen berichten indien nodig worden ingekort. Je kunt onbeperkt uw vluchtverslagen insturen. 

Vluchtverslagen worden opgesteld en ingestuurd door lezers van deze site. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de verslagen.

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen