Grote veiling Concorde en Airbus-onderdelen

13 september 2016 - 9:42 | Door: 
onze redactie

TOULOUSE - Verzamelaars van luchtvaartspullen kunnen begin november hun hart ophalen in Toulouse. In de stad, waar Airbus is gevestigd, worden talloze onderdelen van de Concorde en Airbus-toestellen geveild. Het aanbod varieert van cockpitinstrumenten en vliegtuigstoelen tot foto’s en schetsen.

Topstukken zijn de machmeter uit de Concorde – met een verwachte opbrengst van 10.000 euro - en een houten model van het supersonische vliegtuig, gesigneerd door testpiloot André Turcat.

De veiling wordt gehouden tussen 3 en 5 november in het Hôtel des Ventes Saint-Aubin in Toulouse. De stukken kunnen worden bekeken op de website van het veilinghuis.
 


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen