EasyJet biedt ook internationale connecties via Milaan

Neos 787
20 december 2017 - 9:26 | Door: 
Niek Vernooij
| Foto: Boeing

MILAAN - Passagiers van easyJet kunnen nu ook op de luchthaven Milaan Malpensa overstappen op aansluitende intercontinentale vluchten. Met het concept ‘Worldwide by easyJet’ werkt de Britse budgetmaatschappij op de Italiaanse luchthaven samen met Norwegian en Neos.

Die airlines bieden vanaf Malpensa verbindingen aan bestemmingen in Afrika, Azië, de Verenigde Staten en het Caribisch Gebied.

EasyJet introduceerde het nieuwe overstapproduct in september op London Gatwick, waardoor een derde van alle easyJet-vluchten via Norwegian en WestJet zijn verbonden met intercontinentale bestemmingen. EasyJet vliegt zelf alleen op de korte en middellange afstand.

De connecties in Milaan worden gefaciliteerd door ViaMilano, de overstapservice van de luchthaven Malpensa. Technologiepartner Dohop zorgt er met een innovatief platform voor dat easyJet-passagiers intercontinentale vluchten via easyJet.com kunnen boeken.

EasyJet is van plan om in 2018 andere maatschappijen toe toevoegen aan ‘Worldwide by easyJet’. De maatschappij zegt in vergevorderde besprekingen te zijn met onder andere maatschappijen uit het Verre en Midden-Oosten. EasyJet wil de dienst bovendien uitbreiden naar andere belangrijke Europese luchthavens.

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen