Malaysia Airlines: Amsterdam - Kuala Lumpur, 24 oktober 2005

24 oktober 2005
Op 24 oktober was het dan zover; samen met mijn partner vroeg ingecheckt voor onze vlucht naar Kuala Lumpur met Malaysia Airlines MH0017. Om 11.30 uur stond onze Boeing 747-400 te wachten om ons te vervoeren.

Na een snelle boarding onze stoel opgezocht, wij werden prima ontvangen door het cabinepersoneel. Het leuke was (blijkbaar door namenlijsten ) noemde zij ons bij achternaam. Nog nooit eerder overgekomen, natuurlijk erg gecharmeerd door deze ontvangst.

Onze stoelen zaten als gegoten en tevens was er een tv screen on demant beschikbaar. Dus films kijken en stoppen wanneer je wilt. Het eten aan boord was prima te noemen (helaas geen originele saté) maar goed, dat is dan ook niet zo erg.

De vlucht duurde 11.30 uur en zonder enige problemen de nacht ingevlogen om de volgende ochtend om 6.00 uur te landen op KL Airport.

Malaysia Airlines is een uitstekende maatschappij. De sfeer aan boord is goed te noemen en het cabinepersoneel laat je in alle rust van de vlucht genieten!

Eindconclusie voor deze vlucht:
Toestel: 9 ( schoon en ruim )
Service: 9

R. Koeriroeme

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020