Air Berlin: Düsseldorf - Curaçao, 13 december 2011

12 januari 2012

Mooi, goedkoop en goed vliegen naar Curaçao. Nu Air Berlin naar Curaçao vliegt hoef je niet slecht (ArkeFly) of duur(KLM) te vliegen want er is  Air Berlin. Niet duur, goeie service (eten iets minder) en goed entertainment.

Om 10:00 uur al op Düsseldorf om nog even te spotten (leuker dan op Schiphol, maar minder vliegtuigen) al ingecheckt op internet, bagage afgeleverd en door naar de gate. We konden al snel instappen (geen vertraging). Het boarden ging snel en efficiënt. Eenmaal aan boord snel weg en in de lucht.

We konden kiezen uit kip en pasta. Pasta vind ik in het vliegtuig niet lekker dus kies ik de kip die ik trouwens ook niet lekker vind. Maar ja, je krijgt iets (ze komen vaak langs met drinken en je hoeft maar even naar ze toe te lopen en je krijgt extra). Als tweede maaltijd sandwiches, die waren echt lekker voor vliegtuigeten. En ja hoor, alweer klaar voor de landing. Iets voor op schema zacht geland maar ver doorgerold. Uit het vliegtuig snel bagage pakken en wegwezen.

Nog een tip voor Air Berlin: doe de films ook in het Nederlands, want ik denk dat veertig procent aan boord uit Nederland komt.

Pluspunten: inchecken op internet, geen vertraging, efficiënt boarden, goede service. Entertainment +/-.

Min punten: de kip en pasta maaltijden (op terugreis ziek), geen Nederlandse films.

Voor deze vlucht geef ik toch wel een 8!

Dik verdiend voor de goede en hartelijke service van Air Berlin en haar Airbus A330-200 (prachtig toestel).

D. Modderkolk

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021