EasyJet: Amsterdam - Londen Stansted, 19 november 2005

19 november 2005
Zaterdag 19 november was het weer raak... weer vliegen en net zo opgewonden als vorige keer naar Liverpool en Geneve. Om 9.35 zouden we opstijgen naar Londen vlucht: EZY 3882. Wij inchecken, heel makkelijk alleen zo'n nummer, want dan heb je geen papiertje waarop staat hoelaat je terug vliegt…(dat hadden we dus niet bij ons).

Maar goed wij naar de Easyjet balie en de terugvluchttijden gevraagd. We zagen al dat het gigantisch druk was bij de douane dus wij gingen maar in de rij staan. Alles af en uit zo onderhand, maar maakt niet uit. De H-pier waar Easyjet tegenwoordig zit, zit ook echt lekker dichtbij. Ik moet wel zeggen dat ze meer beeldschermen moeten plaatsen, want iedereen stond bij de poort richting de H-pier tot er op 1 klein tv-scherm kwam te staan dat het vliegtuig klaar was voor instappen. Het duurde een kwartiertje langer voordat het vliegtuig kwam, maar toen konden we heel snel instappen en de lucht in.

De 21ste moesten we met pijn in ons hart weer terug naar Nederland. De terugreis was iets beroerder. We waren netjes op tijd om in te checken en hebben snel nog wat gegeten op Londen Stansted. Om 19.45 zouden we opstijgen naar Amsterdam, maar doordat heel het vliegveld in de mist hing duurde het wat langer voordat we opstegen (ik vond het nog raar, want het was nog best wel mistig).

Om 21.45 uur hoorden we aan te komen in Nederland, maar het werd een uurtje later. Maar daardoor was het nog niet slechter met EasyJet! Het is echt een geweldige manier van vliegen, want ook voor mij en mijn zus is een weekendje Londen mogelijk zonder een bak met geld neer te hoeven leggen voor een ticket

Ik geef Easyjet gewoon weer een dikke 10!

Pieter

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020