KLM: Amsterdam - Athene, 8 april 2014

17 april 2014

Op 08/04/2014 vloog ik met KLM van Amsterdam naar Athene. Het toestel voor die vlucht was een B737-900 en ik zat op stoel 18D. De vlucht vertrok van gate D66 na 45min vertraging door een eerdere vlucht met het toestel naar London waar slechts 1 runway in gebruik was door de harde wind.

Het instappen ging vlot en iedereen zat snel op zijn plaats met de handbagage netjes opgeborgen op de daarvoor voorziene plaatsen. Na een korte rit vertrokken we van runway 24 om 12u50. De stoelriemen mochten al snel af en eenmaal op kruishoogte begonnen ze met het uitdelen van broodjes, niet slecht maar ik had toch iets meer verwacht dan een lunch aan boord.

Na 2u45 vliegen werd de daling ingezet en iets later stonden we aan de grond in Athene. Ik geef een 7 i.v.m. het ontbreken van enige vorm van entertainment, de vertraging, het kleine broodje en vrijwel geen info van uit de cockpit.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021