KLM: Amsterdam - Bristol, 14 september 2011

16 september 2011

In de vroege ochtend van 14 september mocht ik vanaf Schiphol met de KL1049 van 08:05 uur naar Bristol. Ik vloog met de good old Fokker 70 (stoel 5C). De toestellen beginnen nu toch echt af te takelen. De stewardessen zijn veel jonger dan het vliegtuig. Met vijftien minuten vertraging mochten wij weg in een goed gevuld vliegtuig.

De catering bestond uit twee bruine boterhammen en koffie. Redelijk op tijd landden wij op een zonnig Bristol.

Een dag later (15 september) vloog ik retour met de KL1050 van 08:55 uur (stoel 3D). Nu veel meer vertraging (25 minuten, gegeven oorzaak de werkzaamheden aan de Kaagbaan).

De catering was gelijk aan de heenvlucht, leuke stewardess die een meneer op een charmante manier uit de business class kreeg waar hij niet hoorde!

Slechts vijftien minuten te laat landden wij op een voor de verandering zonnig Schiphol. Twee leuke KLM-vluchten die allebei een 8 verdienen, hoewel zoals al geschreven de Fokker-toestellen wat oud worden!

E. Niemeijer

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021