Ryanair: Eindhoven - Gdansk, 13 oktober 2012

12 november 2012

Op zaterdag 13 oktober vloog ik met Ryanair (FR5893)vanaf Eindhoven naar het Poolse Gdansk voor een trip met twee vrienden.  Het toestel kwam keurig op tijd uit Polen en vertrok helemaal vol (in verband met de herfstvakantie) en op tijd (12:50 uur) weer terug naar Gdansk. Toestel was, zoals altijd bij Ryanair, een Boeing 737-800.

Aan boord een Poolse cabin crew en Britse captain. Het toestel doet namelijk de route Londen(Stanted)-Gdansk-Eindhoven-Gdansk-Londen(Stansted).

Voor vertrek kondigde de captain een vluchttijd van 1 uur en 10 minuten aan. De vlucht verliep weer prima, alle Ryanair-rotzooi kwam weer voorbij (akelig weinig verkocht) en na een 'bumpy approach' landde we dik voor het schema in een zonnig Gdansk.

Wederom dus weer niks aan te merken op deze Ryanair-vlucht. Van A naar B, op tijd en het mooiste van allemaal, belachelijk goedkoop: 29 cent enkele reis (mijn retourtje kostte 58 cent).

Cijfer: 8,5

Inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020