TUIfly: Rotterdam - Sevilla, 15 februari 2008

15 februari 2008
Speciaal voor een reis met IFN Finance Rotterdam was een knalgele Boeing 737-800 van het Duitse TUIfly ingehuurd om een groep van 135 ABN-AMRO accountmanagers van Rotterdam naar Sevilla te vervoeren. Het inchecken op Rotterdam verliep snel; er waren speciaal voor onze groep een aparte incheckbalie en controlepunt geregeld.

Om 9.00 startte de kist voor vlucht X3 8410 naar Spanje. Doordat we met slechts 135 aan boord waren was er meer dan genoeg ruimte. De beenruimte in het toestel viel me erg mee, en ook de service aan boord was uitstekend. Aangezien we ons op een ochtendvlucht bevonden werd een uitgebreid ontbijt geserveerd. Daarnaast was er voldoende koffie, thee en frisdrank beschikbaar.

In het vliegtuig was geen inflight entertainment aanwezig, maar dat stoorde mij op een dergelijke kort vlucht niet. Veel collega's gesproken. Prima op tijd landden we in Sevilla. Aankomst temperatuur 25 graden. Het leek wel zomer.

Een dag later volgde onze retourvlucht, de X3 8411, die eveneens op tijd het luchtruim koos. We vlogen ’s avonds, en kregen daarom een warme maaltijd aangeboden. Deze bestond uit rijst met rundvlees en doperwten en een heerlijke garnalensalade. Na krap 2,5 uur landden we weer op Rotterdam Airport.

Concluderend ben ik zeer tevreden over deze vlucht, alsmede de organisator Beuk Travel uit Amsterdam. Als cijfer wil ik dan ook een dikke 9 uitdelen.

C. van Woerkom

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020