Turkish Airlines: Düsseldorf - Istanbul, 13 juli 2015

18 december 2015

Op maandag 13 juli zat ik met vluchtnummer TK1526 in het vliegtuig van Turkish Airlines richting Istanbul Atatürk airport. Om 14:40 was de vlucht gepland met de Airbus A321. Zonder al te veel vertraging stegen we op en waren we al snel op kruishoogte. Mijn stoelen, die ik al had gereserveerd, waren niet heel ruim, maar nog net ruim genoeg om gewoon te kunnen zitten of je benen languit te doen.

Mijn stoelnummer was 23A in de economy class. Het entertainmentsysteem zag er erg goed uit. Voor de rest zag de kist er ook netjes uit. Enige tijd na het opstijgen vanuit Düsseldorf kregen we de menu's. Het eten was zoals gebruikelijk bij Turkish weer zeer goed. De crew bestond uit jonge mensen en meer stewards dan ik normaal zie.

Alle stewardessen en stewards waren beleefd en groetten ons bij binnenkomst van het vliegtuig. Er zat ook een kok bij de vlucht, die voornamelijk het eten bereidt. We kwamen na een rustige vlucht en landing op tijd aan in Istanbul. Daar had ik vier uur de tijd om naar de binnenlandse vertrekhal te gaan. In die vier uur heb ik mooi kunnen spotten vanaf de buitenlandse terminal, waar het uitzicht beter is.

Ik geef de vlucht een dikke 9. Voor vluchten naar Turkije raad ik Turkish Airlines aan i.v.m. goede prijs-kwaliteitverhouding.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017