Icelandair: Toronto - Keflavik, 27 oktober 2010

18 juli 2011

Na (veel te vroeg) te zijn aangekomen op Pearson International Airport hebben we een plekje gezocht bij een raam aan een van de terminals waar we een aardig overzicht hadden op de ‘kleine’ vloot van Air Canada en op enkele buitenlandse maatschappijen (Lufthansa, Emirates, Air India, Jet Airways).

Na omstreek 17.00 uur ingecheckt te hebben mochten we op een rustige en erg vriendelijke manier door de douane. Na een paar uurtjes gewacht te hebben begon het boarden al om 20.20 uur in plaats van 20.40 uur. Ruim op tijd opgestegen hadden we een left bank en draaiden we dus over het centrum van Toronto heen, dit was een prachtig gezicht zo ’s avonds in het donker!

Aangezien het een rustige (avond)vlucht was en er nog veel vrije plaatsten waren hadden we geen last van stinkende, egoïstische of norse medepassagiers. De crew was ook aanzienlijk vriendelijker dan tijdens de heenreis. Om 6.00 uur zijn we geland in Keflavik en de douane controle ging gemakkelijker dan gemakkelijk...

T. van der Luit

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020