Schiphol bundelt advertentiekracht met regionale luchthavens

Eindhoven Airport terminal
6 februari 2021 - 10:58 | Door: 
onze redactie
| Foto: Eindhoven Airport

SCHIPHOL - Royal Schiphol Group bundelt vanaf dit jaar haar krachten op het gebied van adverteren. Schiphol gaat daarbij samenwerken met de drie regionale luchthavens binnen de groep: Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport en - na opening - Lelystad Airport.

De samenwerking maakt het voor adverteerders mogelijk bezoekers van straks vier luchthavens via één loket te bereiken. Daarbij wordt een verscheidenheid aan media- en brand promotion mogelijkheden geboden.

Door de samenvoeging van de mediamogelijkheden zegt het luchthavenbedrijf de Nederlandse adverteerdersmarkt beter te willen bedienen, terwijl het ook synergievoordelen moet opleveren.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen