SAS tekent voor overname alle vrachtactiviteiten Sterling

2 november 2005 - 1:00
STOCKHOLM - SAS Cargo heeft gisteren (1 november) een overeenkomst getekend met Sterling Airlines voor de overname van de complete vrachtcapaciteit van Sterling Airlines. De jaarlijkse Europese vrachtcapaciteit van SAS Cargo neemt hierdoor toe met 30.000 ton. Eerder al nam SAS Cargo het General Sales Agency van Sterling Airlines (het voormalige Maersk Air Cargo) over.

De dertig passagiersvliegtuigen van Sterling voeren dagelijks vluchten uit naar tachtig Europese bestemmingen. Volgens de getekende overeenkomst blijft Sterling zich richten op het uitvoeren van passagiersvluchten, terwijl SAS Cargo de vracht voor zijn rekening neemt. SAS Cargo verwacht hiermee met name nieuwe markten in Zuid-Europa aan te boren.




Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Ryanair
14-05-2024, 19:07
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen