Vluchten SkyEurope Airlines boekbaar via reserveringssystemen

29 november 2006 - 1:00
BRATISLAVA - Low cost carrier SkyEurope Airlines heeft door een overeenkomst met Hahn Air toegang gekregen tot de vier grootste wereldwijde reserveringssystemen. Met onmiddellijke ingang is het nu mogelijk via de GDS’en Amadeus, Galileo, Sabre en Worldspan voor SkyEurope-vluchten in te boeken en e-tickets af te gegeven. Dat heeft de prijsvechter bekendgemaakt.

Voor SkyEurope betekent de overeenkomst de mogelijkheid om via 50.000 reisagenten tickets te verkopen, naast de bestaande online en telefonische verkoopkanalen.

Door de samenwerking met Hahn Air zullen SkyEurope vluchten onder Hahn Air prefix en vluchtnummer worden getoond. De code share overeenkomst geeft SkyEurope de gelegenheid om direct onder HR-vluchtnummers reserveringen te accepteren zonder alle bijkomende kosten.

In de eerste fase zullen zestien SkyEurope routes voor reserveringen worden opengesteld via de GDS, waaronder diverse routes naar Amsterdam. De periode van opengestelde vluchten loopt van 1 december tot en met 24 maart.
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen