Vervoersafname voor Northwest Airlines in februari

6 maart 2006 - 1:00
EAGAN - Northwest Airlines meldt over februari een vervoersafname van 7,6 procent in vergelijking met dezelfde maand in 2005. De capaciteit werd gereduceerd met 12,4 procent, wat resulteerde in een gemiddelde bezettingsgraad van 81,8 procent (+4,2 procentpunten). Het aantal vervoerde reizigers daalde met zeven procent naar 3,8 miljoen.

De capaciteitsreductie was het grootst op transatlantische routes, waarop het aantal beschikbare passagierskilometers met 18,7 procent werd teruggebracht. Op vluchten tussen de Verenigde Staten en Europa was sprake van een vervoersafname van 15,2 procent.


Belangrijk nieuws: Nieuwe websites

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig!  De websites Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws worden in de loop van 2024 vernieuwd. Wij zijn erop gebrand meer nieuws te bieden en daarnaast uw gebruikerservaring met deze nieuwe websites te maximaliseren!

Wij zijn een fundraising gestart en vragen u om een kleine gunst om ons te helpen de best denkbare websites te bouwen. Doneer bijvoorbeeld eenmalig €15 als begunstiger. En/of neem een voordelig abonnement.

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen